HSM Industri A/S

Din partner i cykelparkeringløsninger

Projekter

Cykeloverdækning og cykelskure

Cykler er en stor del af den danske hverdag, og det er vigtigt at kunne parkere cyklen et sikkert og praktisk sted. Derfor er cykeloverdækning og cykelskure også en vigtig investering for både private og offentlige institutioner.

Med en robust og holdbar cykelparkering  beskytter man ikke kun cyklen mod vejret og potentielle skader, men man skaber også et mere organiseret og æstetisk tiltalende miljø.

Hos HSM Industri kan vi tilbyde et bredt udvalg af forskellige cykeloverdækninger og cykelskure, der kan skræddersys til lige præcis dine behov.

Vi er specialister i at skabe holdbare og funktionelle løsninger, der ikke kun opfylder kundernes krav og forventninger, men som også tager hensyn til det omkringliggende miljø og æstetikken.

Vi er dedikerede til at levere den bedste løsning til vores kunder, uanset om det er til en skole, en virksomhed eller et offentligt område. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine behov.

Cykeloverdækning produceret med fokus på design, kvalitet, fleksibilitet og tryghed

Når vi hos HSM Industri leverer løsninger omkring cykeloverdækning og cykelskure, går vi altid til processen på samme facon. Vi leverer nemlig altid cykeloverdæknings-løsninger produceret med fokus på design, kvalitet, fleksibilitet og tryghed.

Design er vigtigt, da cykeloverdækning ikke blot skal være praktisk, men også bør være et æstetisk og stilfuldt element i det offentlige rum eller ved private boliger. Hos HSM Industri er vi opmærksomme på betydningen af design og æstetik i vores produkter, og derfor tilbyder vi cykeloverdækninger i en række forskellige design og materialer.

De forskellige systemers design og udformning er nøje planlagt for at skabe en smuk og harmonisk integration i de lokale omgivelser og miljø, uden at det virker dominerende eller forstyrrende. Der er blevet tænkt på brugervenligheden og tilgængeligheden i designprocessen, så det resulterer i en intuitiv og letanvendelig løsning.

Hvert enkelt element af systemet er blevet finjusteret for at sikre den bedst mulige funktionalitet, mens æstetikken ikke er blevet glemt. Resultatet er en strømlinet og elegant løsning, der ikke kun opfylder de praktiske behov, men også tilføjer værdi til omgivelserne.

Kvalitet er selvfølgelig også et overordentligt vigtigt aspekt, når vi producerer cykeloverdækning. Vi går op i at levere cykelskure og cykeloverdækning af høj kvalitet, som kan tåle tidens tand og det hårde danske vejr.

Vores højkvalitetssystemer er udført i kraftigt varmgalvaniseret stål eller en kombination af galvaniseret og malet stål. Konstruktionerne er yderst robuste og sikret mod hærværk takket være skjulte kabelføringer.

Nogle af vores forskellige systemer til cykeloverdækning har allerede været i drift i flere år på samtlige af landets DSB-stationer, og de har bevist deres styrke og rengøringsvenlighed gennem årene.

Vi går kort sagt ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter, og vi er stolte af at levere cykeloverdækning, som er holdbart og pålideligt i mange år fremover.

Vi forstår, at fleksibilitet er en vigtig faktor for vores kunder, når det kommer til cykeloverdækninger. Derfor har vi skabt modulopbyggede cykeloverdækninger, der kan tilpasses efter behov.

Vores modulære system giver dig mulighed for at tilføje og fjerne moduler efter behov, så du kan skræddersy din cykeloverdækning til lige præcis de behov, du har.

Vi tilbyder også forskellige størrelser og typer af cykeloverdækninger, så du kan finde den optimale løsning, der passer bedst til dig og dine behov.

Med vores fleksible løsninger er du sikret en cykeloverdækning, der kan tilpasses efter din cykelparkering og din virksomheds individuelle behov.

Hos HSM Industri er vi bevidste om vigtigheden af tryghed og sikkerhed, særligt når det kommer til cykelskure. Derfor sørger vi for at implementere forskellige elementer, der øger trygheden for cyklisten.

Vores cykeloverdækninger og cykelskure er således udstyret med belysning, der sikrer god synlighed og overskuelighed, både dag og nat. Vi sørger også for, at vores cykeloverdækninger og cykelskure er gennemsigtige fra alle vinkler, så det er let at holde øje med cyklerne.

Vi tilbyder også muligheden for effektiv sikring mod tyveri og hærværk ved at installere aflåste cykelsystemer. Vores systemer kan tilpasses individuelle behov og ønsker, og vi tilbyder både åbne og aflåselige systemer med adgangskontrol.

Kort sagt ønsker vi at give cyklisterne ro i sindet, så de trygt kan parkere deres cykel og være sikre på, at den er godt beskyttet mod tyveri og hærværk.

Cykeloverdækning skræddersyet til dine behov

Hos HSM Industri er vi klar over, at hver kunde har sine egne specifikke behov og ønsker, når det kommer til cykeloverdækning. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der kan tilpasses efter netop dine behov.

Vi har mange års erfaring med at levere cykeloverdækninger til forskellige kunder, både private og offentlige, og vores ekspertise gør os til en ansvarlig og pålidelig samarbejdspartner.

Vi er stolte af at kunne tilbyde høj kvalitet, fleksibilitet, og enestående design på vores cykeloverdækninger, og vores målsætning er altid at opfylde kundernes krav og forventninger.

Vi tilbyder totalløsninger med en sikker styring i alle faser af projektet for at sikre, at kundernes krav og forventninger opfyldes. Alle ydelser opfylder de foreskrevne standarder, normer og specifikationer og leveres til aftalt specifikation, pris, tid og aftalte betingelser i øvrigt.

Med vores engagement og kompetencer er vi klar til at tilbyde den bedste løsning, når det kommer til cykeloverdækninger og cykelskure.