HSM Industri A/S

Vådlakering | Grundig vådlakering af høj kvalitet

Vådlakering

Vådlakering er en avanceret og effektiv overfladebehandlingsmetode, der benytter sig af flydende maling til at beskytte metaloverflader mod korrosion og slid.

Vådlakering giver en meget jævn og glat finish og kan tilpasses til forskellige miljøer og behov. Der findes derudover et bredt udvalg af forskellige typer maling, der kan bruges til vådlakering – såsom maling med brandhæmmende egenskaber, der kan anvendes på bygningsstål og emner, der skal have en brandhæmmende overflade. 

Ved hjælp af vådlakering kan alle korrosionsklasser opnås, og emnerne kan dermed modstå selv de hårdeste og mest udfordrende miljøer.

Hos HSM Industri er vi stolte af at have mange års erfaring med vådlakering og en ekspertise i at levere professionel overfladebehandling af høj kvalitet. Vores dygtige team af erfarne fagfolk har en omfattende viden om forskellige typer metaloverflader og har evnen til at tilpasse vores vådlakerings-proces til dine specifikke behov. 

Vi ved, hvor vigtigt det er at levere resultater af høj kvalitet, og derfor bruger vi kun de bedste materialer og udstyr til vores vådlakering. Vi sørger for at overholde tidsfrister og at levere løsninger af højeste kvalitet, der opfylder dine behov og forventninger.

Vådlakering til alle metaloverflader

Vådlakering er en af de mest populære overfladebehandlingsmetoder, da den giver en jævn og holdbar overfladebeskyttelse, der beskytter mod korrosion, slid og andre former for skade. Fordelene ved vådlakering er mange – det giver ikke kun et flot og ensartet udseende – men det beskytter også metallet mod skader og forlænger dets levetid.

Vådlakering kan anvendes på en række forskellige materialer, herunder stål, aluminium, zink og andre metaller – og kan faktisk sågar også bruges på plast og træ. Det er en alsidig og effektiv overfladebehandlingsmetode, der kan tilpasses til forskellige formål og anvendelser.

En af de største fordele ved vådlakering er, at der er et stort udvalg af forskellige malingstyper og farver at vælge imellem, afhængigt af emnets formål og anvendelse. Der kan samtidig anvendes forskellige laktyper til forskellige formål, såsom brandhæmmende lakker til skibe og bygninger eller anti-korrosionslakker til metaloverflader, der udsættes for ekstreme vejrforhold.

Hos HSM Industri tilbyder vi vådlakering til en bred vifte af metaloverflader, og vi kan tilpasse vores processer til dine specifikke behov og krav. Vores erfarne team af fagfolk sikrer, at du får den bedst mulige overfladebeskyttelse, der forlænger levetiden på dine metalprodukter og sikrer deres pålidelighed og holdbarhed over tid.

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Kontakt en af vores dygtige specialister for en dialog omkring jeres opgave

Pulverlakering vs. vådlakering

Vådlakering og pulverlakering er to forskellige overfladebehandlingsmetoder, der begge har deres fordele og ulemper.

Vådlakering er en manuel overfladebehandlingsmetode, hvor flydende maling påføres metaloverflader med en sprøjtepistol. Denne proces giver en utrolig flot og jævn overfladebehandling, som kan tilpasses i farve, glans og holdbarhedskrav. Derudover kan vådlakering udføres i alle lagtykkelser og er velegnet til både små og store emner.

Vådlakering kræver modsat pulverlakering ikke opvarmning i ovn for at blive hærdet, hvilket betyder, at vådlakering kan repareres, hvis der opstår skader eller skrammer på overfladen.

Pulverlakering bruger en pulverformet maling, som elektrostatisk oplades og påføres på metaloverflader ved hjælp af en sprøjtepistol. Efter påføringen hærdes malingen i en ovn, hvor den smelter og danner en holdbar overfladebehandling. Pulverlakering har den fordel, at det er mere modstandsdygtigt overfor ridser og kan påføres i tykkere lag end vådlakering, hvilket giver en mere holdbar overflade.

Vådlakering kan anvendes på næsten alle typer materialer, herunder stål, aluminium, plast og træ. Herimod kan pulverlakering normalt kun anvendes på metaloverflader. 

Derudover kræver pulverlakering en hærdeproces ved høje temperaturer, som kan begrænse anvendelsen på materialer, der ikke kan tåle den høje varme. Vådlakering kan derimod tilpasses forskellige materialer og krav til lagtykkelse og holdbarhed, hvilket gør det mere alsidigt i forhold til pulverlakering.

Brandmaling af latches til offshore industrien

Grundig vådlakering af høj kvalitet

Når det kommer til vådlakering, er en grundig og omhyggelig proces vigtig for at opnå en overfladebehandling af høj kvalitet. Hos HSM Industri er vi specialiserede i at levere vådlakering af højeste kvalitet, og vores ekspertise og erfaring inden for området gør os til en pålidelig partner, når det kommer til overfladebehandling af metaloverflader.

Vores vådlakerings-proces starter altid med en grundig rengøring og forbehandling af metaloverfladen for at sikre, at malingen hæfter ordentligt og giver en ensartet overfladebehandling. Vi anvender kun de bedste kvalitetsmaterialer for at sikre, at vores vådlakering er holdbar og modstandsdygtig overfor korrosion og slid.

Vi har også avanceret udstyr og teknologi, der sikrer en jævn og ensartet påføring af malingen, samt hurtig og effektiv tørring af den vådlakerede overflade. Vi tilbyder også en bred vifte af farver og finish, der kan tilpasses dine specifikke krav og behov.

Vores erfarne fagfolk er specialiserede i at arbejde med forskellige typer metaloverflader, herunder stål, aluminium og rustfrit stål, og vi kan tilpasse vores vådlakerings-proces i henhold til dine specifikke behov.

Vi stræber altid efter at levere en vådlakering af høj kvalitet, der opfylder eller overstiger dine forventninger, og som sikrer, at dine metaloverflader forbliver beskyttede og ser flotte ud i lang tid fremover.