HSM Industri A/S

Metallisering | Grundig korrosionsbeskyttelse

Metallisering

Metallisering er en overfladebehandlingsmetode, der bruger 99,9% Zink/alu (Zn/Al) til at beskytte stålkonstruktioner mod korrosion og forlænge deres levetid. Det er et ideelt alternativ til varmforzinkning i tilfælde af at stålkonstruktioner er for store eller komplekse til at kunne varmforzinkes.

Metallisering kan stå alene som overfladebehandling, men anvendes ofte som forbehandling til en maling-proces med flere lag for at øge holdbarheden yderligere. Før metalliseringsprocessen påbegyndes, skal stålkonstruktionerne afrenses med blæserensning for at opnå den ønskede overfladefinish og sikre, at metalliseringen har en stærk vedhæftning, styrke og levetid.

Metalliseringen foregår ved hjælp af en lysbue, der ved høje temperaturer anvender samme principper som ved sprøjtemaling. Ved hjælp af en zinkpistol kan metalliseringen manuelt påføres med stor nøjagtighed for at sikre den ønskede zinklagtykkelse og nøjagtigt dække vanskelige steder, såsom lejepasninger eller gevindhuller.

Efter påføring af zink bliver kvaliteten visuelt inspiceret, og lagtykkelsen afgøres af en lagtykkelsesmåler for at sikre optimal kvalitet og ensartet udtryk. Med metallisering får stålkonstruktionerne en holdbar og pålidelig korrosionsbeskyttelse, der giver dem en længere levetid og sikrer deres stabilitet og sikkerhed over tid.

Beskyt jern- og stålkonstruktioner mod rust gennem metallisering

Rust er en af de største fjender for jern- og stålkonstruktioner, da det kan føre til strukturelle svagheder og nedsat levetid. Derfor er det yderst vigtigt at beskytte dine konstruktioner mod rust, og metallisering er en af de bedste måder at gøre det på. 

Med metallisering får jern- og stålkonstruktionerne en holdbar og pålidelig korrosionsbeskyttelse, der giver dem en længere levetid og sikrer deres stabilitet og sikkerhed over tid. Så lad ikke rusten sætte sig på dine konstruktioner – beskyt dem med metallisering i dag og forlæng deres levetid.

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Kontakt en af vores dygtige specialister for en dialog omkring jeres opgave

Beskyt dine stålkonstruktioner med effektiv metallisering

HSM Industri tilbyder effektiv metallisering til en bred vifte af stålkonstruktioner for at beskytte dem mod korrosion og forlænge deres levetid. Vi kan metallisere alt fra store stålkonstruktioner som broer og tårne til mindre genstande som bænke, gelændere, hydraulikcylindere, ventiler samt offshore komponenter . 

Vi har erfaring med at metallisere stålkomponenter til brug i både byggeri og industri og kan sikre, at vores løsninger opfylder alle krav til modstandsdygtighed og holdbarhed.

Uanset om du har behov for at beskytte stålkomponenter i havne- og offshore-områder, eller du ønsker at sikre holdbarheden af din bygning eller infrastrukturprojekt, kan vi hjælpe.

Vores metalliseringsproces er en hurtig og effektiv måde at beskytte stålkonstruktioner på og sikre deres levetid og pålidelighed over tid. Vi kan metallisere alle typer af stålkomponenter, der kan blæses, herunder stålrammer, konstruktioner, trapper, gelændere, rør og meget mere.

Metaliseringspistol
Metaliseringspistol

Grundig korrosionsbeskyttelse af høj kvalitet

Grundig korrosionsbeskyttelse af høj kvalitet er essentiel for at forlænge levetiden på stål- og jernprodukter, og det er netop, hvad vi tilbyder hos HSM Industri. 

Vi forstår vigtigheden af at beskytte dine emner mod skadelige miljøpåvirkninger, der kan føre til korrosion og forringelse af kvaliteten over tid. Derfor tilbyder vi en omfattende og grundig proces, der sikrer, at dine emner er rustbeskyttede og klar til brug i mange år fremover.

Vores erfaring og ekspertise inden for korrosionsbeskyttelse og metallisering betyder, at du kan stole på os til at levere resultater af højeste kvalitet.

Vores faciliteter gør det muligt for os at være fleksible, og vi kan endda arbejde om aftenen og natten, hvis en deadline skal overholdes. Derudover er vi stolte af at være ISO 9001-certificeret samt DS/EN 1090-certificeret, hvilket garanterer et højt kvalitetsniveau, der sikres ved løbende kvalitetskontrol gennem hele forløbet.

Vores medarbejdere bliver løbende opkvalificeret gennem relevante kurser og har gennemgået de lovpligtige kurser i forbindelse med arbejde med sundhedsskadelige stoffer. Vi er således arbejdsmiljø-certificeret efter DS/ISO 45001, ligesom vi hos HSM Industri har stort fokus på miljø og er certificeret efter DS/EN ISO 14001