HSM Industri A/S

Banearbejde

Projekter

Sikkerhedsmæssig ekspertise

I alt 60 af vores medarbejdere har “Pas på, på banen” kursus og enkelte har også taget SR2 uddannelsen.

Vores medarbejdere har stor sikkerhedsmæssig ekspertise, som er opnået gennem kurser og mange års praktisk erfaring med at arbejde ved spor.

Vi kender alt til de logistiske problemer, der kan opstå ved at arbejde på svært tilgængelige sporområder.

Mange af vores projekter bliver løst på den måde, at alle konstruktioner i størst muligt omfang præfabrikeres hjemme på fabrikken, så montagen og arbejdet på pladsen bliver så intens og kort som mulig.

Hellerup Station, gangbro og trappetårne

Gangbroer med tilhørende trappe- og elevatortårne

Vi har gennem årene fremstillet rigtig mange gangbroer, der går over banestrækninger med tilhørende trappe- og elevatortårne, for at få to bydele til at hænge sammen.

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Kontakt en af vores dygtige specialister for en dialog omkring jeres opgave

Risteperroner, arbejdsplatforme - kært barn har mange navne

Når togene ikke er i drift, holder de parkeret på et parkeringsspor. Her kan togpersonalet rengøre togene og gøre dem klar til næste tur. 

For at undgå, at personalet ikke skal gå rundt i skærverne, der ligger langs togskinnerne, har vi for DSB/BaneDanmark fremstillet kilometervis af risteperroner. I mange af risteperronerne, er der integrerede fremmednetstikstandere, det muliggør, at togene har strøm, når dieselmotorerne er slukket.

Forsyningsanlæg til tog

Et forsyningsanlæg er et anlæg, som fungerer som en tankstation, blot til tog. Anlægget er designet således at lokoføreren som ene mand, kan varetage tømning af fækalier, påfyldning af vand og olie på alle vogne på meget kort tid.

Et forsyningsanlæg er en kompleks størrelse. De mange forsyningsanlæg vi har leveret, har været totalentrepriser, hvor vi selv har projekteret anlægget. Vi har haft alt fra jord, el- og smedearbejde med i entreprisen. Samtidig har vi stået for byggeansøgninger, udarbejdet afløbsprojekter, fremstillet dieselolie-tankanlæg m.m.

Tagadgange

Vi har leveret flere klargøringscentre, hvis funktion er, at give adgang for servicemedarbejder til tagkonstruktionen på IC4 tog. 

Disse tagadgange hænger i loftet og står på gulvet. Arbejdet er udført som totalentreprise med el og vvs.

 

Perroninventar

Dette er den næststørste ordre i HSM Industris historie. Vi er underleverandører til Aarsleff Rail i forbindelse med etablering af Ring 3 Letbane, som er en kommende letbane i Københavns omegn, der kommer til at gå fra Lundtofte Station i nord til Ishøj Station i syd. Det forventes at banen kommer til transportere 13-14 mio. passagerer årligt. 

Vi skal levere byrumsinventar til de 29 letbanestationer på strækningen.

Banearbejde udenfor landets grænser

Vi har ikke kun erfaring for banearbejde i Danmark.

Vores erfaring rækker også til Norge og Sverige.