HSM Industri A/S

Industritekniske anlæg

Projekter

Det skal være nemt at være kunde hos os

Går du rundt med spæde tanker om at udvide eller omforandre produktionen, så giv os et ring. Vi har mange års erfaring i at forvandle idéer til virkelighed. Vi kan være med i et projekt helt fra start med rådgivning, dimensionering og tegning til udvikling af styreprogrammer.

Brancher

Vi arbejder indenfor mange brancher, lige fra cement-, biobrændsel-, kul- og fødevarer- til medicinalindustrien. Dette indebærer, at vi arbejder i alle typer materialer fra sort- og rustfrit stål til aluminium. Vi har naturligvis et hav af certifikatsvejsere, der kan arbejde i alle materialer.

Vi arbejder ofte med rørtekniske anlæg og damprør i procesindustrien. Vi udvider eller genetablere produktioner med nyt procesudstyr i både sort- og rustfrit stål.

Vi fremstiller komplette produktionslinjer eller delelementer som snegle, transportbånd, fødesiloer, spjæld, neddelere og redlere.

Vi ombygger eksisterende produktionsbygninger med flytning eller fremstilling og etablering af nye reposer, samt fremstilling og montage af bærende stål m.v.

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Kontakt en af vores dygtige specialister for en dialog omkring jeres opgave

Uforpligtende snak

Vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak og ser dine produktionsfaciliteter. Vi giver dig et bud på, hvordan du nemmest kommer frem til en teknisk og økonomisk god rentabel løsning på dine udfordringer.

Vi har en teknisk afdeling bestående af 25 personer og store produktionslokaler side om side. Det giver den fleksibilitet, du har brug for, hvis du skal have bygget og installeret et industriteknisk anlæg.

xxx

asdfkjadf 

adfasdf

 

adfasdf

adfafadf

Stor erfaring med cykelparkering-løsninger

Vi kan prale af mange års erfaring i at levere cykelparkering-løsninger til forskellige typer kunder i både det private og det offentlige, og den erfaring gør os i stand til at levere skræddersyede løsninger, der imødekommer enhver unik cykelparkering-udfordring.

Vores omfattende knowhow inden for cykelparkering giver os mulighed for at forstå og imødekomme vores kunders specifikke behov og skabe løsninger, der kombinerer funktionalitet, holdbarhed og æstetisk appel.

Hos HSM Industri kan du altid forvente enestående kvalitet, fleksibilitet og inspirerende design i vores cykelstativer. Vores ultimative mål er altid at imødekomme vores kunders individuelle behov og forventninger, og vores omfattende erfaring og ekspertise gør os til en seriøs og ansvarlig samarbejdspartner.

Vores omfattende serviceydelser opfylder alle gældende standarder, normer og specifikationer, og vi leverer til den aftalte specifikation, pris og tid. Med vores engagement og kompetencer er vi altid klar til at levere den bedste løsning inden for cykelparkering.