HSM Industri A/S

Landgangsanlæg

Projekter

Landgangsanlæg og ramper

Vi udfører landgangsanlæg og ramper for biler og gående passagerer.

Vi fremstiller:

  • Broklapper til færger 
  • Check-in for biler
  • Proviantanlæg med kølerum samt
  • Fryserum mv.  

Opgaverne udføres oftest som funktionsydelser i tæt samarbejde med rederier og rådgivere. HSM skræddersyer løsningerne ud fra rederiets ønske om funktionalitet.

HSM Industri har mangeårig erfaring med anlæg over hele landet og råder over kompetencer ”in-house” på stålfremstilling, mekanik, hydraulik og el-arbejde samt styring. 

Automation
Vores egen automationsafdeling har stor erfaring indenfor kundespecifikke løsninger og udfører selv PLC og software programmering.  Det er let at være kunde hos os, der er én kontaktperson og kun ét sted at gå hen for at få en samlet løsning.

Vi konstruerer, producerer, overfladebehandler og monterer alle typer af maritime konstruktioner. 

Vi bruger sort stål, aluminium og andre avancerede materialer for at sikre, at vores konstruktioner er robuste og langtidsholdbare med mindst muligt vedligehold og nedetid.

Kølerum, vareelevator, udskydelig landgang Gedser Havn

Vedligeholdelse og reparationer

Vedligeholdelse og reparationer
Vi tilbyder vores kunder vedligeholdelses- og reparationsservice for at sikre, at ramper og andet udstyr forbliver i optimal stand.

Vi monterer når det passer dig
Vi har vores eget talstærke erfarne montageteam, som arbejder over hele landet.

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Kontakt en af vores dygtige specialister for en dialog omkring jeres opgave

xxx

asdfkjadf 

adfasdf

 

adfasdf

adfafadf

Stor erfaring med cykelparkering-løsninger

Vi kan prale af mange års erfaring i at levere cykelparkering-løsninger til forskellige typer kunder i både det private og det offentlige, og den erfaring gør os i stand til at levere skræddersyede løsninger, der imødekommer enhver unik cykelparkering-udfordring.

Vores omfattende knowhow inden for cykelparkering giver os mulighed for at forstå og imødekomme vores kunders specifikke behov og skabe løsninger, der kombinerer funktionalitet, holdbarhed og æstetisk appel.

Hos HSM Industri kan du altid forvente enestående kvalitet, fleksibilitet og inspirerende design i vores cykelstativer. Vores ultimative mål er altid at imødekomme vores kunders individuelle behov og forventninger, og vores omfattende erfaring og ekspertise gør os til en seriøs og ansvarlig samarbejdspartner.

Vores omfattende serviceydelser opfylder alle gældende standarder, normer og specifikationer, og vi leverer til den aftalte specifikation, pris og tid. Med vores engagement og kompetencer er vi altid klar til at levere den bedste løsning inden for cykelparkering.