HSM Industri A/S

Faciliteter

Produktionsfaciliteter

Fabrikken er udstyret med et moderne produktionsapparat indenfor bearbejdning af stål i næsten alle dimensioner. Der kan blandt andet nævnes CNC maskiner, skæreanlæg, kantbukkemaskiner, pladesaks, profil- og pladevalser, rørbukkemaskiner samt drejebænke og udstyr til svejsning af aluminium, stål og rustfrit stål.

Vi råder over et samlet produktionsareal på 11.500 m² samt en stor teknisk afdeling.

Værksted

Vi har 8.900 m² værkstedsareal fordelt på 3 haller. Den højeste hal har en frihøjde under kranerne på 18 meter. Alle haller er fuld krandækket og har en løftekapacitet på op til 40 tons.

Montagehal

Vores 1.000 m² store montagehal er stedet hvor vi samler de færdige konstruktioner. I denne hal er det ikke tilladt at svejse, slibe mv. Her er et miljø, hvor man kan køre test på komplicerede konstruktioner som indeholder el og hydraulik.

Rusfri afdeling

Vi har et særskilt værksted til fremstilling af rustfrie produkter. Gennem de sidste år har vi kunnet mærke en stigende efterspørgsel på rustfrie og aluminiums konstruktioner. Derfor har vi udvidet vores rustfri afdeling til nu at være 950 m2.

Overfladebehandlingsanlæg

Vores 1.600 m² store overfladebehandlingsanlæg er delt op i en maler- og sandblæsehal. Begge haller er fuldt krandækket. I malerhallen er der 2 x 12½ tons traverskraner og i sandblæserhallen er der 1 x 12½ traverskran. Alle kranerne kan håndtere emner op til 7x7x35 m (BxHxL) Portstørrelser er: 7,5×6 m (BxH) Vores faciliteter gør, at vi er yderst fleksible. Vores malerhal er temperaturstyret. Den hurtige tørretid gør, at produktionshastigheden for opgaver med flere lagtykkelser, bliver optimeret. Vi maler, når kunden ønsker det. Også aften og nat, hvis deadline skal overholdes.

Geografisk beliggenhed

Med vores strategisk gode placering lige ved Grenaa Havn, kan vi ofte løse noget af logistikopgaven via skib. Vi kan fragte større stålkonstruktioner via vandvejen og det gør vores arbejde på selve byggepladsen kortere og mere produktiv.

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Kontakt en af vores dygtige specialister for en dialog omkring jeres opgave