HSM Industri A/S

Industriservice i hele Danmark

Projekter

Planlagte rutineeftersyn samt vedligeholdelse

Hvis du har behov for at udjævne produktionsspidser eller få foretaget planlagte rutineeftersyn og vedligeholdelse i ferier, kan du “leje” en del af vores arbejdsstyrke i perioder på dage, uger eller op til flere år.
 
Vi er også parate til at rykke akut ud, når det drejer sig om uforudsete situationer, hvor hurtig reetablering af dit produktionsanlæg er påkrævet.
 
Vi forestår Industriservice på mange store industritekniske anlæg. Vores folk indgår i kundens eget vedligeholdelsesteam. Vi leverer ofte 30-50 mand til planlagte vedligeholdelsesstop.
 
På værkstedet arbejder vi i toholdsskift, det betyder at montøren, kan rekvirere dele eller komponenter i løbet af dagen. Disse bliver fremstillet på fabrikken og er klar til afhentning næste morgen. Endnu en force for at minimere produktionsstoppets længde.

Akut brug for hjælp?

Vi tilbyder industriservice 24 timer i døgnet, hele året rundt.

Særlige forhold

Vi er vant til at færdes i virksomheder, hvor særlige sikkerhedsforhold og procedurer skal følges.

Industriservice er både montagearbejde af HSMs egen produktion eller andres leverancer, ofte i samarbejde med udenlandske montageledere og montører. I forbindelse med opstart af nye arbejder hos kunden, har vores formænd en tæt dialog og sparring med sikkerhedsteamet hos kunden, for at få en arbejdstilladelse.

Inden arbejdet påbegyndes, afholder vi toolbox møder, så alle vores medarbejdere er informeret om udfordringer og ricisi. Vores QHSE-ansvarlig er i dialog med kunderne og kommer på rundering for at sikre optimale arbejdsforhold for alle medarbejdere.

Demontering, renovering og montage er gennemført i det meste af verden. Vores medarbejdere er kort sagt rejsevante.

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Kontakt en af vores dygtige specialister for en dialog omkring jeres opgave

Dokumentation

Vi udarbejder dokumentation efter kundens ønsker og myndighedernes krav.
 
Materialecertifikater, svejsecertifikater, trykprøvningsattester, tegninger, attester for gennemførte kontrolprocedurer, godkendelse samt fremstillingskontrol foretaget af akkrediteret 3. part.
 
Al dokumentation kan med tiden vise sig nødvendigt. Kravene til dokumentation i tryktanke, transmissionsledninger mv. anser vi for en selvfølge.
 

Faste industrikunder