HSM Industri A/S

Presse

HSM Industri / Presseomtale

Her finder du de omtaler HSM Industri har fået i medierne via. artikler eller video.

Fagbladet 3F
13. jun. 2024

Nicolai er Danmarks yngste i sit fag nogensinde

Nicolai Holger Rasmussen har som barn ”set ting, børn ikke bør se”, som han siger. Men det har ikke stoppet ham fra at blive udlært i en rekord-ung alder.

Lokalavisen
11. jan. 2024

Grenaa Erhverv Prisen 2023

Vi er stolte over, at vi d. 11. januar har modtaget Erhverv Grenaa Prisen 2023. At vi skulle være den første til at modtage den nyindstiftede pris, er en ære..

Norddjurs LIV
10. nov. 2023

HSM Industri tager endnu et socialt ansvar

Camilla var fanget i systemet i årevis – nu har Camilla færdiggjort en uddannelse som industrioperatør hos os. Læs her succeshistorien.

Erhverv+
22. feb. 2023

Firmaets fremtid

Mens økonomien i Esbens livsværk buldrer afsted, står børnene klar til at overtage forretningen – der er bare ét problem.

Jern & Maskinindustrien
6. feb. 2023

Et halvt generationsskifte

Hos HSM Industri ejer stifterens tre børn og en nøglemedarbejder i dag 59 procent af virksomheden og sidder alle i ledelsen.

Erhverv Djursland
22. mar. 2022

Højt til loftet

Vi kan lave andet end tunge komplekse stålkonstruktioner. Vi kan også lave kunst. Læs her artiklen om vores samarbejde med 3 anerkendte kunstnere.

Tekniq Arbejdsgiverne
21. feb. 2022

Brug for 30 smede? Vi kommer….

Når et kraftværk, en færge eller en fabrik pludselig ligger stille, så kræver det en stærk gruppe af medarbejdere at kunne rykke ud. Hos HSM Industri i Grenaa er holdningen klar, når vagttelefonen ringer: Det løser vi.

Tekniq Arbejdsgiverne
17. feb. 2022

HSM Industri præmieret

Samarbejdet om en 60 meter lang gangbro i Slagelse bygget i et fælles 3D-model-system for arkitekt, rådgiver og smed er blevet præmieret. HSM Industri oplevede store fordele ved systemet under produktionen.

Lokalavisen Norddjurs
22. sep. 2021

Solceller på tagene

HSM Industri tænker på miljøet og har netop investeret i solcelleanlæg til tagene på to af produktionshallerne.
Vi handler efter FNs 17 verdensmål, der arbejder for forøgelse af bæredygtig/vedvarende energi.
Samtidig bidrager solcellerne til vores eget strømforbrug. Ren win-win.

Industri og Installation
10. sep. 2021

Vækst er ikke ambitionen

Tre børn er sammen med en af deres barndomsvenner klar til at tage over efter stifteren Esben Møller i HSM Industri med 200 ansatte.

Industri & Teknik
9. sep. 2021

HSM Industri til VM i håndbold

Måske var du en af dem der observerede at HSM Industri var med på sidelinjen til håndboldherrernes VM i Egypten i januar måned. Læs her artiklen som Industri og Teknik har lavet om grunden til at vi valgte at bruge reklamepenge ved så stor en sportsbegivenhed. 

Industri & Teknik
9. sep. 2021

Lærlinge er vores vigtigste fødekæde

HSM Industri prioriterer at kunne uddanne fagligt dygtige smede til egen fødekæde. 

TV2-ØJ
14. aug. 2020

HSM Industri investerer i fremtiden

HSM Industri har ansat mange lærlinge trods Corona-krisen. TV2 Østjylland har været forbi og lavet interview med værkstedchef Kaj Sørensen. 

Se klip – 10:18  min. inde i udsendelsen

Licitationen
1. jan. 2020

Leverandør til industrien

Avisen Licitation har bragt et interview med Teknisk chef Niels Peter Steffensen omkring det at være en fleksibel samarbejdspartner for bygge- og industrikunder siden 1975.  

Maskinmesteren
1. jan. 2020

Tidligere vaskedreng bliver medejer

Maskinmestrenes Forening har bragt en artikel i foreningens fagblad om Nick Palk. Artiklen fortæller om Nicks karriere fra at starte som vaskedreng til at blive medejer af firmaet.

Tillæg om ungdomsboliger til Licitationen
31. jan. 2019

Karen Blixens Plads, København

COBE er lykkedes med at omdanne en af Københavns største pladser – et gigantisk og kantet areal ved Søndre Campus på Amager til noget organisk og venligt.

Da udfordringen med at skabe 1500 cykelparkeringer på relativ lidt plads skulle løses, valgte man cykelparkering fra Nørreport Bike Stand, som HSM Industri producerer.

Presse og nyheder Psykiatrien
26. nov. 2018

Alle fortjener mindst én chance

Hos HSM Industri tager vi et socialt ansvar. Vi hjælper unge udfordrede videre og giver dem den chance, som de har brug for at komme på rette spor. Sådan har det altid været og sådan vil det blive ved med at være fremadrettet.

Østjylland P4DR
24. nov. 2018

Flere skal have en erhvervsuddannelse

P4/DR Østjylland har taget spørgsmålet op om vigtigheden af at flere unge tager en erhvervsuddannelse.

Facebook
8. aug. 2018

Viborg Baneby

HSM Industri har været med til at producere og montere hærvejsbroen til Viborg Baneby. Broen blev produceret i flere dele som blev kørt til Viborg og sammensvejst på stedet. Se hendes video fra den første montage.

Trafik i Aarhus
13. apr. 2018

Hallssti

En udvidelse af Hallssti skal skabe bedre plads til fodgængere og cyklister.

Region Midtjylland – Facebook
15. mar. 2018

Helikopterplatform i Skejby

3 måneder efter vi har monteret den sidste bolt på helikopterplatformen, øver piloterne sig i at lande på den nye helipad ved hjerteafdelingen ved Aarhus Universitetshospital. 

You-Tube
1. mar. 2018

FC Djursland på besøg

HSM Industri er hovedsponsor for FC Djursland. I den forbindelse ønskede FC Djurslands direktør Henning Meisler, at spillerne stiftede bekendtskab med virksomheden. Henning mener, at det er vigtigt, at spillerne forstår hvorfra pengene kommer.

TV2-Østjylland
13. sep. 2017

Pioneren

Esben Møller fortæller her sin arbejdsmæssige historie til TV2 Østjylland. Om baggrunden for HSM Industris eksistens og hvad der er nøgleord for ham i at drive virksomhed. 

HSM Industri – Facebook
27. jun. 2017

Helikopterplatform i Skejby

December 2017 fik Skejby Universistetshospital sin helikopterplatform til hjerteafdelingen, hvor man forventer at der dagligt vil lande 11 patienter til akut-hjerteafdelingen.